RU

Помпа для 5 літрової пляшки

5 літрові пляшки

Чому все ще постає питання про використання помпи на 5 літрову пляшку? - запитаєте ви.

Справа ось у чому. У нас все ще притаманна і актуальна культура споживання питної води в пет пляшках, об'ємом 5 або 6 літрів. Часто це куплена вода в найближчому супермаркеті. Ще часто зустрічається варіант використання такої пляшки для наповнення водою з бювету.

В офісному середовищі, звичайно, не прийнято споживати воду з таких бутлів. В офіс замовляють воду для кулера або помпи в 19-літрових бутлях.

Які переваги помп для 5 л пляшки?

Пікнік

Насправді їх кілька і вони істотні.

  1. Такі помпи - універсальні і можуть бути використані як на 19 л бутлях, так і на 5 або 6 л пляшках.
  2. Вони продуктивні. За рахунок невеликого об'єму пляшки сама помпа стає потужнішою і дозволяє викачати більше води за одне натискання.
  3. Помпи такого виду - мобільні і можуть бути використані на пікніку.
  4. Таких помп стає більше!

Які є варіанти?

Для 5-6 літрових пляшок помпи розробляють кілька виробників. Основні - це LiluBlue RainHotFrost.

Помпи Lilu

Відразу кілька моделей помп українського виробництва (Лілу) підходять для використання з бутлями, об'ємом 5 або 6 літрів.

помпа для води Lilu Baby
Помпа для води Lilu Baby - новинка цього сезону! Помпа має оригінальний дизайн. Легко встановлюється на бутлі різного об'єму - від 5 до 19 літрів.

помпа для води Лілу Економ
Помпа для води Lilu Econom
 - універсальна модель, яку вибирають як для використання додому, так і в офіс або на пікнік. Підходить і для 19 літрових стандартних бутлів.

Помпи Blue Rain

Турецький виробник помп для води Блю Рейн має тільки одну помпу, яка сумісна з пляшками невеликого об'єму. І це помпа Blue Rain Mini.

помпа для води блю рейн міні
Помпа Blue Rain Mini
 - невелика мобільна помпа, яка ідельно підійде для сімейного пікніка. Для установки на 5-6-літрові пляшки має в комплекті перехідник і вкручується по різьбі на пляшку.

Помпи HotFrost

У цього виробника в модельній лінійці також є помпа для 5-літрових пляшок. HotFrost A6.

HotFrost A6
Помпа для води HotFrost A6 має в комплекті перехідник і вкручується по різьбі на пляшку. Також може бути використана і на 19-літрових бутлях.

Де купити помпу для 5 літрової пляшки?

Звичайно ж в інтернет-магазині Аква-Клуб Україна, де ви зможете подивитися на ці та інші помпи наживо і вибрати саме те, що вам до душі. Чекаємо вас за адресою: місто Київ, проспект Степана Бандери, будинок 21. Доступна також доставка по Києву і областям України!


© 2007-2024 Інтернет-магазин «Аква-Клуб Україна»
Угода користувача / Договір оферти